مجله سلامتي، زيبايي و پزشكي مجله سلامتي، زيبايي و پزشكي .

مجله سلامتي، زيبايي و پزشكي

درمان ديابت با جراحي چاقي

در درمان ديابت با جراحي چاقي بسياري از پزشكان و متخصصان نشان داده اند كه عمل جراحي چاقي در درمان و بهبود ديابت نوع ۲ تاثير گذار مي باشد، و باعث كنترل ميزان قند خون مي گردد. عمل جراحي چاقي روش هاي مختلفي دارد. بيشتر اين روش هاي عمل جراحي با روش هايي كه كمتر تهاجمي هستند مانند استفاده از لاپاراسكوپي قابل انجام مي باشند. عمل جراحي با استفاده از لاپاراسكوپي از راه برش هاي بسيار كوچك انجام مي شود. وسايل عمل از راه اين سوراخ هاي كوچك وارد شكم مي شوند و عمل جراحي لاغري انجام مي شود.

آيا درمان ديابت با جراحي چاقي ممكن مي باشد؟

بله، درمان ديابت با جراحي چاقي يا همان جراحي معده ممكن مي باشد و به عنوان يكي از روش‌ هاي مداخله براي افراد چاق كه دچار ديابت نوع 2 هستند مورد استفاده قرار مي ‌گيرد. اين نوع جراحي، به كاهش وزن بسياري از افراد كمك كرده و اثرات مثبتي بر كنترل قند خون و بهبود عوارض مرتبط با ديابت دارد.

اين نوع جراحي معمولاً براي افرادي كه به شدت چاق هستند و تغيير در شيوه زندگي و داروهاي ديابتي به تنهايي برايشان كافي نبوده‌ توصيه مي ‌شود. با اين جراحي، حجم معده كاهش مي ‌يابد كه باعث كاهش ميزان مصرف غذا مي ‌شود. اين در نتيجه، منجر به كاهش وزن و بهبود حساسيت به انسولين مي ‌شود.

آيا درمان ديابت نوع ۲ با عمل جراحي واقعيت دارد؟

بله، درمان ديابت نوع 2 با جراحي معده واقعيت دارد. اين روش به عنوان يكي از راه ‌هاي موثر براي كنترل ديابت در افراد چاق و ديابتي نوع 2 شناخته شده است.

با اين جراحي، حجم معده كاهش مي ‌يابد و يك بخش از روده كوتاه مستقيم برداشته مي شود تا مواد غذايي سريع تر دفع شوند. اين امر باعث كاهش جذب غذا و كاهش ميزان قند خون در برخي افراد مي ‌شود. علاوه بر اين، اين جراحي مي ‌تواند باعث كاهش مقدار چربي در بدن شود كه ممكن است به بهبود حساسيت به انسولين و كنترل بهتر ديابت كمك كند.

مطالعات نشان داده ‌اند كه بسياري از افرادي كه جراحي معده انجام داده ‌اند، تغييرات مثبتي در كنترل ديابت و كاهش وزن تجربه كرده ‌اند. با اين حال، همچنان نياز به تغيير در شيوه زندگي و دنبال كردن نكات غذايي و ورزشي پس از جراحي وجود دارد تا نتايج بهتري حاصل شود و اثرات جانبي حداقل شوند.

منبع: bariatricsurgery.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۱۱:۱۰ توسط:salemnews موضوع: جراحي زيبايي نظرات (0)

بعد از بوتاكس معده چه بخوريم و چه نخوريم

نحوه استفاده از رژيم غذايي بعد از بوتاكس معده بسيار مهم است. پزشكتان در مورد آن حتما توضيحات زيادي خواهد داد. 

بعد از تزريق بوتاكس معده چقدر غذا بخوريم؟

بعد از تزريق بوتاكس به معده، ميزان غذاي مصرفي براي هر فرد ممكن است متفاوت باشد و بستگي به شرايط فردي، توصيه ‌هاي پزشك و وضعيت سلامتي دارد. اما در كل، پزشك شما ممكن است به شما توصيه كند كه بعد از تزريق بوتاكس معده، در مصرف غذاها پر خوري نكنيد و به مرور زمان، تغذيه خود را كم كم زياد كنيد.

ممكن است در ابتدا پزشك شما توصيه كند كه مدتي از مصرف مواد غذايي سنگين كه سخت هضم مي شوند مانند غذاهاي چرب، فرآوري شده و داراي فيبر بالا پرهيز كنيد. به عنوان مثال، شروع مصرف با غذاهاي مايع كه راحت هضم مي شوند مانند سوپ ‌ها، آب ميوه ها و غذاهاي مخلوط ممكن است مناسب باشد.

بعد از بوتاكس معده چه غذاهايي را نخوريم؟

بعد از بوتاكس معده، پزشك شما ممكن است به شما توصيه‌ هاي خاصي در مورد غذاهايي كه نبايد بخوريد بدهد، اما در كل، ممكن است به شما توصيه شود از غذاهايي كه ممكن است بر روي معده فشار ايجاد كنند يا به دشواري هضم شوند، پرهيز كنيد. برخي از اين غذاها عبارتند از:

·        غذاهاي چرب و داراي چربي‌ هاي اشباع شده كه ممكن است هضم آنها براي معده سخت باشد.

·        غذاهاي حاوي فيبر زياد مانند سبزيجات خام و ميوه‌ هايي كه پوست دارند. فيبر زياد ممكن است بر روي معده فشار ايجاد كرده و مشكلات گوارشي را تشديد كند.

·        مواد غذايي داراي قند ساده مانند شكلات، شيريني، نان سفيد و غذاهاي پرقند. مصرف اين نوع غذاها ممكن است باعث افزايش احساس نفخ و دشواري در هضم شود.

·        غذاهاي پرچرب و سنگين مانند پيتزا، فست ‌فود، و غذاهاي چربي كه ممكن است سبب تحريك معده شوند.

آيا مي توان بعد از بوتاكس معده چاي خورد؟

مصرف چاي بعد از بوتاكس معده بستگي به وضعيت شما و توصيه ‌هاي پزشك دارد. در بعضي موارد، مصرف چاي ممكن است مشكلي ايجاد نكند، اما در موارد ديگر ممكن است مصرف آن توصيه نشود.

اگر پزشك شما به شما اجازه مصرف چاي داده است، مهم است كه در نظر داشته باشيد:

·        نوع چاي: بهتر است از چاي ‌هاي سبز يا سبز معطر استفاده كنيد، زيرا اين انواع چاي حاوي آنتي‌اكسيدان‌ هايي هستند كه ممكن است به سلامتي شما كمك كنند.

·        قند: اگر مي خواهيد چاي شما شيرين شود، مطمئن شويد كه مقدار قند مصرفي خيلي زياد نباشد، زيرا مصرف قند بيش از حد ممكن است مشكلات گوارشي را شديد مي كند.

·        مقدار: چاي بايد در مقدار مناسب مصرف شود و نبايد موجب افزايش مصرف مايعات ديگري شود كه ممكن است پزشك شما منع كرده باشد.

·        تحريك: چاي ممكن است برخي از افراد را تحريك كند و مشكلات گوارشي را شديد كند. اگر بعد از مصرف چاي احساس مشكل داشتيد، به پزشك خود اطلاع دهيد.

منبع: healthyrecipe.ir


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۰ خرداد ۱۴۰۳ساعت: ۱۱:۰۹:۲۳ توسط:salemnews موضوع: جراحي زيبايي نظرات (0)